ÇANAKKALE / GÖKÇEADA - Gökçeada Atatürk Anadolu Lisesi

DERS ÇALIŞMA PROGRAMI HAZIRLAMA FORMU

Öğrencilerimizin kendi ihtiyaç ve zaman çizelgelerine göre ders çalışma programı hazırlayabilecekleri bir formu kullanıma açıyoruz. En kötü program bile programsızlıktan iyidir sloganı ile yola çıktık ve her öğrencinin kendi programını kendi önceliklerine göre hazırlayabileceği bir ortam oluşturduk.

Hepimiz ders çalışma adına güzel bir programa sahip olmak isteriz. Bunun için alternatif bir yaklaşım benimseyerek öğrencilerimizin kendi ders çalışma programlarını hazırlayabilecekleri bir ortam oluşturduk. Google form kullanarak yapılan programın açıklama kısımlarında etkili bir çalışma programının nasıl oluşturulması gerektiği ile ilgili bilgiler de bulunmakta. Öğrencimizin yapması gereken form linki ile giriş yaparak gerekli bilgileri girip kaç günlük program yapmak istiyorsa o kadarlık  program hazırlamaktır.

Aşağıdaki linke tıklayarak programa ulaşabilirsiniz.

03-10-2023

03-10-202303-10-202303-10-2023