T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANAKKALE / GÖKÇEADA - Gökçeada Atatürk Anadolu Lisesi

SORU ÇÖZÜMÜ TAKİP PLATFORMU

Soru çözüm takip platformu, özellikle üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimiz düşünülerek hazırlanmış bir takip platformudur. Okulumuz Bilişim Teknoloji Rehberi Hasan ÇAĞLAR tarafından geliştirilmiştir. 

Soru çözüm takip platformu kullanımı oldukça kolay, pratik bir google form uygulamasıdır. Bu uygulamaya aşağıdaki link yardımıyla ulaşmak mümkündür. Bu uygulama ile günlük çözülen soru sayıları öğrenci tarafından sisteme yüklenir. Belirli aralıklarla (haftalık, aylık) soru çözüm performansının daha rahat görülmesi ve gerekli müdahalelerin zamanında yapılmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş bir platformdur.

Öğrencilerimiz herhangi bir dersten o gün için çözdükleri soru sayısını aşağıdaki linki kullanarak sisteme yükleyebilirler. Sisteme girildiğinde Ad soyad, sınıf numara gibi bilgiler girildikten sonra soru sayısı girilecek ders seçimi yapılır. O gün için seçilen dersten çözülen toplam soru sayısı ve yapılan yanlış sayısı girilir ve gönderilir. Aynı güne ait farklı bir ders için soru çözüm sayısı girmek için bağlantı kullanılarak tekrar giriş yapılmalı veya gönder tuşuna basıldıktan sonra gelen ekrandaki "Bir yanıt daha gönder" seçeneği işaretlenmelidir. 

 

 

https://forms.gle/PU27dpHzw1fzBYsn6

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.10.2023 - Güncelleme: 09.10.2023 11:26 - Görüntülenme: 270
  Beğen | 1  kişi beğendi